Antena Căutare

Trei minori au evadat din arest sub privirile politistilor

Trei minori, de 16 si 17 ani, au reusit sa evadeze, marti seara, din arestul Politiei Transporturi Bucuresti. Cei trei au parasit celula in cateva minute, chiar sub privirile politistilor. Unul dintre infractori s-ar fi dus sa cumpere paine. Tanarul s-a predat in mai putin de o ora. Atunci, politistii au sesiza ca mai lipsesc alti doi suspecti si au dat alarma.

Tinerii, colegi de celula, erau cercetati pentru furt si talharii. Cei trei au profita de neatentia politistilor care se aflau de paza si au fugit din arest. Unul dintre ei s-a intors dupa aproape o ora. Astfel, politistii si-au dat seama si de lipsa celorlalti doi. Cateva echipaje au pornit in urmarirea si cautarea evadatilor. Infractorii, insa, se aflau la plimbare prin oras cu o masina furata. Dupa 3-4 ore, acestia au fost gasiti de politisti si condusi in arestul Politiei Capitalei.

Acum, la acuzatii, li se vor adauga evadare si furt calificat. Insa, nici politistii care-i pazeau nu vor scapa nepedepsiti. Ei sunt acum cercetati de Parchetul de pe Langa Tribunalul Bucuresti pentru neglijenta in serviciu.

FOTO: Intact Images

Preotii, agenti imobiliari ai locurilor de veci din cimitirele Capitalei... Astazi a fost cea mai caniculara zi din an! Temperaturile au atins 40 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x