Antena Căutare

Trei morți și trei răniți grav, în urma unui accident produs pe E85, la Mihăilești! O fetiță de trei ani, printre victimele decedate

Trei persoane, între care și o fetiță în vârstă de trei ani, și-au pierdut viețile în urma unui accident cumplit ce a avut loc pe DN2, în zona localității Mihăilești, Buzău. Alte trei persoane au fost rănite grav, potrivit IPJ Buzău. 

Trei persoane, între care și o fetiță în vârstă de trei ani, și-au pierdut viețile în urma unui accident cumplit ce a avut loc pe DN2, în zona localității Mihăilești, Buzău. Alte trei persoane au fost rănite grav, potrivit IPJ Buzău.

Conform sursei citate, cele trei persoane rănite grav au fost transportate la spitale din București, iar în cazul unei persoane, autoritățile au intervenit cu un elicopter SMURD.

Potrivit stiridebuzau.ro, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în afara localității Limpeziș, din direcția București către Buzău, un bucureștean de 63 de ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bucureștean de 37 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, a fost acroșat un al treilea autoturism care circula din direcția Buzău către București, condus de un bucureștean de 42 de ani.

În urma teribilului accident a rezultat decesul conducătorilor auto, de 63, respectiv 37 de ani, și a unei fetițe de aproape trei ani, fiica șoferului de 37 de ani.

De asemenea, în accidentul teribil au mai fost rănite alte trei persoane. Este vorba despre o femeie din București, de 64 de ani, pasager în primul autoturism, și o femeie din București de 38 de ani, pasageră în cea de-a doua mașina.

Începând de astăzi, circulaţia rutieră în zona Aeroportului Otopeni va fi modificată, în urma demarării de către CFR a l... Vâlcea: Doi adulţi şi doi copii, la spital după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x