Antena Căutare

Trei noi decese provocate de epidemia de gripă. Bilanțul a ajuns la 34 de morți

Joi, 13 februarie, s-au confirmat trei noi decese în Bacău și Bihor. Până acum, din cauza gripei, au murit 34 de persoane.

Trei noi decese provocate de epidemia de gripă. Bilanțul a ajuns la 34 de morți
34 de morți din cauza epidemiei de gripă

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a confirmat trei noi decese.

Potrivit medifax.ro, un bărbat de 55 de ani din Bacău a murit pe 8 februarie, dar anunțul a fost făcut joi. Acesta avea condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat antigripal, a fost confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Un alt bărbat de 50 de ani, de data asta din Bihor, a murit miercuri. Și în acest caz a fost confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Cea de-a treia victimă este o femeie în varsta de 52 de ani, din judeţul Bihor, care avea condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Ea a murit joi.

Citește și: E un antibiotic natural foarte eficient, tratează mai multe tipuri de virusuri și e ideal ca leac în sezonul gripelor

CFR lansează o ofertă de Valentine’s Day şi de Dragobete: bilete de tren la jumătate de preț... Un tânăr care a fugit după ce a provocat un accident în Bucureşti, soldat cu moartea unei persoane, a fost arestat/ Even...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x