Căutare Live

Trei oameni au murit într-un cumplit accident! Maşina în care se aflau s-a izbit frontal de o dubă!

Un morman de fiare a mai rămas din autoturismul în care se aflau şoferul de 39 de ani şi cei doi pasageri, o femeie de 58 de ani şi un bărbat de 67 de ani. 

Un morman de fiare a mai rămas din autoturismul în care se aflau şoferul de 39 de ani şi cei doi pasageri, o femeie de 58 de ani şi un bărbat de 67 de ani.

Accidentul s-a produs pe şoseaua ce leagă Timişoara de Lugoj. Bărbatul de la volan ar fi intrat în viteză într-o depăşire. A urmat însă un impact frontal cu un autocamion care circula regulamentar pe celălalt sens de mers.

Şoferul autospecialei, în încercarea de a evita impactul violent, s-a răsturnat cu maşina. A avut însă un noroc uimitor şi atât el cât şi cei doi copii de 8 şi 9 ani pe care îi avea în cabină, au scăpat teferi. Cele trei victime aveau între 39 şi 67 de ani.

Cei trei oameni din autoturism n-au avut nicio şansă de supravieţuire. Erau dintr-o localitate din Caraş-Severin şi mergeau spre casă când drumul le-a fost curmat. La un pas de tragedie a fost şi şoferul dubei, care îi avea cu el în cabină pe cei doi copii ai săi, de 8 şi 9 ani. După impactul violent, maşina plină cu marfă s-a răsturnat.

Mai multe echipaje de intervenţie au sosit de urgenţă la locul producerii accidentului. Ca prin minune, cei doi copii şi tatăl lor erau teferi. Pentru ceilalţi a fost constatat decesul. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute pe ambele sensuri.

Ce se întâmplă cu AMBULANȚELE din București! Schimbarea intră în vigoare în toamnă... Calendar ortodox 3 august. Sărbătoare importantă pentru ortodocși! Ce trebuie să faceți azi!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri