Antena Căutare

Trei oameni s-au inecat in apele Crisului Negru

Caz incredibil intr-o comuna din judetul Bihor. O fata de 14 ani s-a inecat impreuna cu matusa si unchiul ei, in apele raului Crisul Negru. Femeia ar fi sarit in ajutorul copilei, care nu stia sa inoate, dar si ea a fost luata de curenti. Sotul ei a incercat apoi sa le salveze pe amandoua, insa, nici el n-a facut fata raului puternic.

O adolescenta in varsta de 14-16 ani si o tanara de 23 de ani au fost scoase de localnici din apa, dar eforturile medicilor de a le resuscita au fost zadarnice. Dupa doua ore de cautari ale scafandrilor, a fost gasit si trupul neinsufletit al barbatului, in varsta de 36 de ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Crisana, lt. Camelia Rosca, incidentul a fost semnalat in jurul orei 19 prin numarul unic de urgenta 112. In comuna Batar a ajuns un echipaj de salvare de la inec si unul de prim-ajutor calificat de la detasamentul Salonta, respectiv echipajul de terapie intensiva mobila de la Oradea. Pentru gasirea barbatului s-a mobilizat si un echipaj de scafandri de la Oradea care, dupa mai bine de doua de cautari, a scos trupul neinsufletit al acestuia.

"Din primele informatii pe care le avem, fetele au fost luate de ape, care sunt foarte adanci in aceasta zona si nu au reusit sa se mentina la suprafata. Alertati, cativa localnici au reusit sa le scoata, dupa un timp, pe cele doua, dar in stare de inconstienta", a declarat Camelia Rosca.

UPDATE! DEZASTRU la BAC 2012: Promovabilitate de 43% la nivel national... BAC 2012: Patru unitati de invatamant cu promovabilitate ZERO, in judetul Timis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x