Antena Căutare

Trei politiste din Dolj s-au plans ca au fost hartuite de superiorii lor

Dezvaluiri soc in Dolj. Trei politiste s-au plans ca au fost hartuite, amenintate si chiar lovite de superiorii lor

Una dintre politiste a depus reclamatia inca din noiembrie 2011. Atunci, femeia a povestit cum a fost amenintata si lovita de seful ei. A inaintat atunci o plangere la sindicatul din care face parte iar organizatia a instiintat conducerea IPJ Dolj.

Mai departe, conform procedurii seful Inspectoratului a raporat cazul la Bucuresti. Abia dupa sase luni, mai marii din IGPR, au trimis la Craiova o comisie a corpului de control, formata din doi inspectori. Dar politista nu a aflat nici pana acum rezultatul anchetei. Mai exact, nu s-a intamplat nimic: femeia a continuat sa lucreze in subordinea aceluiasi ofiter. In tot acest timp, ea a mai facut alte doua plangeri. Ultima dintre ele a fost depusa la sindicat in urma cu cateva zile. Si celelalte doua politiste s-au plans de atitudinea superiorilor. Ele au vorbit inclusiv de hartuire sexuala, totul in fata comisiilor trimise zilele acestea de la minister.

Foto: Intact Images

Accident rutier in Ciorogarla, in apropiere de A1: Un microbuz plin cu calatori s-a rasturnat... Audierile angajatelor M.A.I. continua la sediile inspectoratelor din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x