Căutare Live

Trei răniți în urma unui ACCIDENT pe A2. Microbuzul în care se aflau s-a RĂSTURNAT. Echipajele de urgență acordă primul ajutor

Accident teribil, marți seară, pe Autostrada A2 București-Constanța. Un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat, după ce un pneu ar fi explodat. Trei bărbaţi au fost răniţi în urma accidentului. 

accident

Accident teribil, marți seară, pe Autostrada A2 București-Constanța. Un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat, după ce un pneu ar fi explodat. Trei bărbaţi au fost răniţi în urma accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, accidentul a avut loc pe Autostrada A2, la kilometrul 78, unde un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat, după ce ar fi explodat un pneu.

Trei persoane au fost rănite în accident, fiind vorba despre trei bărbaţi în vârstă de 23, 30 şi 34 de ani, spun reprezentanţii ISU Călăraşi.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, prima bandă este restricţionată din cauza accidentului.

RAVAGII într-un județ din țară! Micii producători și-au pus mâinile în cap... Istoria se repetă foarte repede în România! Încă o mașină a fost atacată de tâlhari...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri