Trei răniţi, într-un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane; traficul este blocat pe DN14

Trei oameni au fost răniţi, luni seară, în urma unui accident produs pe DN14, în judeţul Mureş, şi în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

Trei oameni au fost răniţi, luni seară, în urma unui accident produs pe DN14, în judeţul Mureş, şi în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră circulaţia rutieră este oprită pe DN14, între localităţile Sighişoara şi Mediaş, la kilometrul 86+500 de metri, în judeţul Mureş, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

În urma accidentului, au fost rănite trei persoane - două persoane din microbuz şi una din autoturism.

Microbuzul făcea transport public de persoane, iar în momentul accidentului în maşină se aflau cinci călători.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri