Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Trei români au fost prinși la furat în Italia, în timp ce oamenii sunt în carantină din cauza coronavirusului. Tinerii au sustras bunuri de mii de euro

Italia a fost îngenuncheată de noul coronavirus, unde aproape două mii de persoane și-au pierdut viețile. În încercarea de a se salva, alți oameni au fost izolați în case. Trei români, însă, au profitat de această situație și au jefuit o casă. 

Trei români au fost prinși la furat în Italia, în timp ce oamenii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Situația revoltătoare a avut loc în Ragusa, unde cei trei români au jefuit o casă. Aceștia au fost, însă, surprinși de carabinieri și, după o urmărire ca-n filme, au fost prinși de oamenii legii.

La bordul autoturismului s-au găsit bunuri furate, electrocasnice și material de grădinărit. Conform reconstituirii, cei trei au încercat să intre într-o casă situată în cartierul Timponelli. Dar după mai multe încercări de a forța ușile și ferestrele, cei trei au abandonat planul.

De azi, stare de urgență: Poți scoate câinele la pipi, dar nu și copilul în parc! N-ai voie la prieteni. Nunțile, fără alai! Toate regulile, explicate clar aici

Ulterior, ei au reușit să intre într-o vilă de vacanță, de unde au furat bunuri în valoare de mii de euro.

Pe lângă acuzațiile pentru furt agravat și tentativă de furt, cei trei au fost denunțați, de asemenea, pentru încălcarea carantinei, adică a dispozițiilor decretului președintelui Consiliului de Miniștri care interzice circulația în afara motivelor pentru muncă, sănătate sau necesități extreme.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 158! În ce stare se află pacienții

Carabinierii secției Ispica au efectuat arestarea. În cătușe, Laurențiu Ionel Lupu de 21 de ani, Tarzan Lupu de 35 de ani și Marian Alexandru Mantu de 19 ani. Carabinierii au devenit suspicioși când o mașină cu trei bărbați la bord a accelerat după ce a trecut pe lângă ei. În acel moment a pornit urmărirea pe străzile orașului, care s-a încheiat după câteva minute. Carabinierii au înțeles imediat cu cine aveau de-a face, văzând aparatura din portbagajul mașinii. Și atunci militarii au reconstruit totul, de la încercarea eșuată de furt până la cel săvârșit efectiv în cartierul Margio.

Recomandari