Antena Căutare

Trei romani si un italian, retinuti pentru fraude bancare de cinci milioane de euro

Trei cetateni romani si un italian au fost retinuti de procurorii DIICOT pentru fraude bancare. Cei patru au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa ridice de la o banca suma de cinci milioane de euro.



Cei patru sunt audiati de catre procurorii DIICOT. "George Petrescu (56 de ani), Tiberiu Tutu (26 de ani), Allesio Pierluigi (49 de ani), cetatean italian, si Vladimir Cojoc (53 de ani), au constituit un grup infractional organizat, actionand transfrontalier, in scopul obtinerii de beneficii financiare substantiale din fraudarea unor unitati bancare din Uniunea Europeana", precizeaza DIICOT, intr-un comunicat de presa, citat de Mediafax.

Cei patru au fraudat o unitate bancara din Romania, folosind un bilet la ordin (promissory note) avand inscrise date nereale si dispozitia de plata a sumei de 5.000.000 de euro in favoarea invinuitului George Petrescu.

Pentru a ingreuna verificarile de conformitate, invinuitii au utilizat date apartinand unor societati comerciale si financiare din Bulgaria, Ucraina, Mongolia sau Brazilia.

Sursa: Antena3

Foto: Intact Images

Unde sunt cele mai bune partii si unde a nins cel mai mult: Vezi HARTA cu grosimea stratului de zapada!... VIDEO! Impact mortal pe DN 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x