Antena Căutare

Trei studenti taiwanezi, agresati si jefuiti de un taximetrist din Bucuresti

Mafia taximetristilor din Bucuresti nu se lasa! Un sofer le-a urat cum a stiut el mai bine "Bun venit in Romania!" unor studenti taiwanezi. Tinerii au luat un taxi si au mers doar cativa kilometri. Au refuzat sa plateasca suma prea mare ceruta de sofer, dar acesta si-a luat-o singur. Politistii sunt deja pe urmele lui.

Cei trei tineri taiwanezi sunt studenti la Medicina, in Iasi. Miercuri au ajuns in Bucuresti cu avionul. Au luat un autobuz pana la gara si urmau sa isi continue drumul spre Moldova, cu un autocar. Au decis sa ia un taxi pana la autogara, aflata la mai putin de zece minute de Gara de Nord.

Taximetristul le-a cerut 30 de lei. Iar tinerii, care stiu deja valoarea banilor romanesti, au refuzat sa plateasca. Cand romanul a inceput sa ii injure, s-au invoit, dar au vrut sa fotografieze masina pentru a depune o reclamatie. Taximetristul a luat foc. L-a imbrancit pe unul dintre taiwanezi si i-a luat toti banii, peste 100 de euro. Mai mult, i-a furat si telefonul mobil. Tinerii s-au dus glont la politie si au reclamat totul. Individul a fost identificat, iar politistii spun ca e o chestiune de timp pana ce vor pune mana pe el.

FOTO: Intact Images

Peste 55.000 de oameni sunt suspecti de vot multiplu la referendumul pentru demiterea lui Basescu... SPECIAL! Arhiepiscopia Timisoarei, conectata la robinetul UE: afaceri ilegale, delapidari de fonduri, amenintari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x