Antena Căutare

Trei tineri au cazut cu masina intr-o rapa, dupa ce automobilul a derapat din cauza poleiului

Drumul spre casa era sa se sfarseasca tragic, pentru trei prieteni care au fost la schi, in Cavnic. Au plecat pe intuneric, cu masina, iar cel de la volan nu si-a dat seama cat de alunecos este drumul. Autoturismul a derapat in dreptul unei rape, s-a rasturnat cativa metri si s-a oprit la marginea unui rau.

Medicii de pe trei ambulante au coborat in rapa adanca de cativa metri, ca sa acorde primul ajutor celor trei schiori. Masina in care se aflau tinerii s-a dat peste cap de cateva ori pana la marginea raului. Niciunul dintre ei nu se mai putea misca.

“Toate trei (nr. – persoanele) sunt constiente, orientate, stabile hemodinamic. Acum se fac explorari imagistice suplimentare pentru stabilirea unui bilant lezional cat mai corect”, a declarat doctorul Dan Roman, SMURD Maramures, la scurt timp dupa producerea accidentului.

Cei trei prieteni au petrecut o zi intreaga pe partiile din Cavnic si se pare ca s-au grabit sa ajunga cat mai devreme acasa. Inevitabilul s-a produs in apropierea unei curbe.

“In timp ce circula dinspre Cavnic spre Surdesti, din cauza carosabilului acoperit cu polei, masina a parasit partea carosibila si a cazut in albia raului Cavnic”, a declarat Florin Mesean, de la Biroul Politiei Rutiere Baia Spire.

Victimele au ramas internate in spital pentru examinari suplimentare.

A vrut sa isi razbune mama: Un tanar din Timisoara si-a batut tatal vitreg abuziv cu un par... Concurs de atelaje canine, in Harghita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x