Antena Căutare

Polițiștii, în alertă maximă! Trei tineri de 15 ani au fost înjunghiați în plină stradă, în urmă cu puțin timp

Caz șocant miercuri seară, în Vaslui, unde trei tineri de 15 ani au fost înjunghiați în urma unui conflict spontan.

Caz șocant miercuri seară, în Vaslui, unde trei tineri de 15 ani au fost înjunghiați în urma unui conflict spontan.

Potrivit Adevărul, Cele trei victime sunt elevi la un liceu din Vaslui, iar la această oră cadrele medicale le acordă îngrijiri. Ei prezintă leziuni înjunghiate la nivelul superior.

Din primele cercetări, se pare că cei trei elevi au fost înjunghiați în urma unui conflict spontan, iar agresorul a fugit de la fața locului.

Tinerii au fost înjungiați pe strada Traian din Vaslui, iar la această oră mai multe echipaje de intervenție sunt la fața locului.

Potrivit vremeanoua.ro, cei patru tineri se cunoșteau. Se pare că aceștia s-au întâlnit întâmplător pe stradă și s-au luat la ceartă. La un moment dat, însă, tânărul de 19 ani a scos un cuțit și i-a înjungiat.

Cei trei elevi au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență. La scurt timp, bărbatul a fost prins și adus la fața locului pentru cercetări.

Nu, n-a fost cutremur! Așa arată un apartament de lux, după o petrecere cu 40 de tineri! Proprietarul, disperat!... Temperaturi sub pragul de îngheț și strat de zăpadă de zece centimetri! Zona din România în care ninge ca-n povești ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x