Antena Căutare

Tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate, finalizat in 2016

De ziua lui, metroul a primit in dar o amanare. Sapaturile la tunelul magistralei din Drumul Taberei nu vor incepe in acest an, ci abia in ianuarie 2013. Lucrarile sunt intarziate cu zece luni fata de calendarul initial. Asa cum s-a tot intamplat in ultimii douazeci de ani

Magistrala 5 de metrou ar trebui sa fie gata in 2015 si va avea douasprezece statii. Noua linie va fi folosita de aproximativ 300.000 de locuitori ai sectoarelor 5 si 6 ale Capitalei. Investitia totala se ridica la peste 200 de milioane de euro.

Deocamdata, lucrarile inainteaza cu greu. Inginerii lucreaza la instalatiile ce vor sta in spatele giganticelor freze. Odata puse in functiune, acestea vor sapa zilnic cate zece sau chiar 20 de metri pe zi.

Magistrala Drumul Taberei - Universitate este cea mai mare lucrare de dupa 1989. In ultimii 22 de ani, in Bucuresti au fost construite doar 11 statii de metrou.

Accidente din cauza cetii! Doi soferi erau sa-si piarda viata in Cluj... Ploi, lapovite si ninsori, prognozate dupa data de 25 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x