Antena Căutare

Trucul sezonului! Cum dezgheți ieftin și rapid mașina! Nu ai timp de pierdut dimineața, scapă din situație ca un adevărat maestru!

E iarnă, vremea e rece și încă nu s-a terminat de nins. Totuși, cel mai mare coșmar al șoferilor este pregătitul mașinii de drum.

E iarnă, vremea e rece și încă nu s-a terminat de nins. Totuși, cel mai mare coșmar al șoferilor este pregătitul mașinii de drum.

Când te grăbești să ajungi dimineața la muncă răbdarea nu ține cu tine. Iată un truc simplu prin care dezgheți mașina rapid și ușor.

Ia un recipiend (sticla de 2 litri) și pune în apa caldă câțiva stropi de detergent eco pentru vase și două linguri de alcool sanitar.

Vei vedea efectele imediat. Poți folosi un pulverizator ca să îți ușurezi munca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ALERTĂ în România. S-a descoperit BACTERIA UCIGAȘĂ în zeci de produse alimentare!... O învăţătoare din Bucureşti a declarat că are păduchi. Ce a urmat e de neînchipuit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x