Antena Căutare

Trupul elevului dispărut în mare a fost găsit. Tatăl lui a asistat la operațiunea de căutare

După două zile de căutări disperate, trupul elevului militar care a dispărut dispărut în mare a fost găsit. 

După două zile de căutări disperate, trupul elevului militar care a dispărut dispărut în mare a fost găsit.

După două zile de căutări, corpul adolescentului dispărut în stațiunea Mamaia a fost găsit, în Năvodari. Elevul, în vârstă de 16 ani, venise la mare într-o tabără școlară. Corpul lui a fost găsit la 13 kilometri de locul în care a intrat ultima oară în apă.

O femeie care se plimba pe plaja din Năvodari a făcut descoperirea și a sunat la 112. În acest moment, oamenii legii au început procedura de identificare a victimei.

Potrivit Ministerului Apărării, Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai. pe o plajă din staţiunea Mamaia.

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor

Sursa: Antena 3

Bebeluşul de 720 de grame născut la Botoșani a murit la spital. Câte zile a rezistat inima micuțului... Accident grav la un liceu din Curtea de Argeș! O elevă de 17 ani a fost călcată de o mașină în curtea liceului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x