Antena Căutare

Trupul lui Adrian Paunescu nu a putut fi depus la Ateneu din cauza concertelor programate

Ateneul Roman nu poate primi si expune trupul neinsufletit al lui Adrian Paunescu din cauza concertelor programate. Anuntul a fost facut, vineri, de catre reprezentantii Filarmonicii George Enescu, prin intermediul unui comunicat de presa.

"Filarmonica George Enescu isi exprima profundul regret fata de disparitia celui care a fost Adrian Paunescu. Memoria sa trebuie sa fie cinstita, asa cum se cuvine unui mare om de cultura. Din pacate, motivat de concertele si repetitiile deja programate in aceste zile si din respect fata de publicul care a cumparat deja bilete, Rotonda Ateneului Roman nu poate primi si expune pentru un ultim omagiu, corpul neinsufletit al scriitorului",


Precizarea vine dupa ce in presa a aparut informatia potrivit careia trupul lui Adrian Paunescu va fi depus la Ateneul Roman.

Sicriul cu trupul neinsufletit al poetului Adrian Paunescu a fost adus, vineri, la sediul Uniunii Scriitorilor din Romania, situat pe Calea Victoriei din Bucuresti. Oamenii pot merge acolo pentru a depune flori si lumanari si pentru a-i aduce poetului un ultim omagiu.

Inmormantarea poetului Adrian Paunescu va avea loc duminica, in Cimitirul Bellu din Capitala, pe Aleea Scriitorilor.

Fiicei lui Adrian Paunescu i s-a facut rau... Silviu Ionescu, eliberat sub control judiciar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x