Antena Căutare

Trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a ajuns in Bacau

Trupul lui Dumitru Sechelariu a ajuns, aseara, in orasul pe care acesta l-a condus ani buni. Sicriul a fost depus la Academia de Tenis pe care fostul primar a ridicat-o pentru fiicele sale. Pe la catafalcul lui Sechelariu au trecut deja zeci de oameni, rude, prieteni sau angajati ai acestuia.

Sicriul a fost depus la Academia de Tenis din Bacau, infiintata chiar de catre Dumitru Sechelariu.

Fostul primar a facut primii pasi pe scena politica in 1996. Fara sa fie sub umbrela vreunui partid politic la acea vreme, a preluat fraiele Bacaului. La scurt timp, a devenit cel mai puternic om din Judet. Initial, a acaparat orasul pe care-l conducea. A inchis toate magazinele stradale, singurele agreate de regim fiind, culmea, cele din lantul lui de magazine Selena. Apoi, transportul in comun.

Pe la colturi se spunea ca Dumitru Sechelariu detinea 70% din judetul Bacau. Banii i-a investit in imperiul sau, dar mai ales in copiii sai, pe care i-a ferit de lumea afacerilor sau a politicii. Visa ca singurul lui fiu sa ajunga pilot de Formula 1.

In 2004, cand imperiul lui s-a prabusit, a gasit vinovatii. Procuroii, pe care ii acuza ca i-au terfelit imaginea, fara sa aiba vreo proba. In 2005 s-a retras din viata publica. Pe langa pista de karting, singura afacere profitabila pe care o mai detinea era trustul de presa Desteptarea.

Miron Cozma vrea sa dezgroape mortii de la Stoenesti. A acuzat Guvernul de atunci ca a impuscat minerii cu munitie de ra... Un barbat a murit dupa ce a cazut cu masina intr-un pasaj de pe autostrada Bucuresti-Pitesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x