Antena Căutare

Trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu va fi adus in tara duminica

Trupul neinsufletit  al lui Dumitru Sechelariu va ajunge in Bacau in cursul zilei de astazi. Fostul primar al Bacaului a murit ieri dimineata la Viena dupa ce martea trecuta a fost operat pentru probleme grave la coloana la spitalul  Floreasca din Capitala. A intrat in coma si familia a decis sa-l duca in strainatate in speranta ca medicii din afara ii vor salva viata

Imediat cum au primit vestea mortii lui Dumitru Sechelariu, angajatii cimitirului din Bacau au inceput sa pregateasca mormantul in care va fi ingropat fostul primar al Bacaului.

Bacauanii il plang pe fostul lor primar. Spun despre el ca a fost un om deosebit si ca a facut treaba buna cand a condus orasul.

Dumitru Sechelariu a acordat in urma cu un an si jumatate un interviu in care a vorbit despre starea lui de sanatate. Fostul primar al Bacaului era constient ca nu mai are mult de trait si a transmis familiei ca vrea sa fie ingropat la fel ca Alexandru Macedon.

Sechelariu spunea ca astfel toata lumea va sti ca nu a luat nimic cu el si va fi respectat de dusmani. De altfel, fostul primar declara ca s-a saturat de Romania si ar vrea sa plece din tara. Il impiedicau insa problemele de sanatate si preocuparea pentru binele copiilor sai.

Sursa: Antena 3

UPDATE! O masina a Politiei, care participa la descinderile in cazul hotilor de combustibil, a fost implicata intr-un ac... O judecatoare de la Tribunalul Mehedinti era sa-si bage copilul de sapte ani in spital!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x