Antena Căutare

UPDATE! Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar. Familia cere discretie si decenta

Maestrul Sergiu Nicolaescu a mai facut azi un ultim popas, inainte sa intalneasca nemurirea. Trupul neinsufletit a fost depus in urma cu putin timp la Cercul Militar, pentru ca cei care l-au cunoscut si admirat sa-si ia ramas bun. Va ramane acolo pana maine la pranz, atunci cand va fi incinerat

Dupa ce a fost ridicat vineri, in jurul orei 9.30, de la Spitalul Elias, sicriul cu trupul neinsufletit al regizorului a fost transportat cu o masina la Cercul Militar National, acolo unde a venit si sotia sa Dana Nicolaescu.

Prietenii si colaboratorii lui Sergiu Nicolaescu, precum si toti cei care doresc sa-i aduca un ultimo omagiu, o pot face astazi, intre orele 12.00 - 00.00 si maine, intre 08.00 - 10.00. In plus, familia lui Sergiu Nicolaescu "solicita decenta si discretie tuturor celor care doresc sa se incline pentru ultima data in fata Maestrului".

Trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sambata, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti.

Romania, zguduita de 15 ORI pe luna. Cand va avea loc urmatorul mare CUTREMUR... BOR: Sergiu Nicolaescu nu va beneficia de slujba de inmormantare, fiindca va fi incinerat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x