Antena Căutare

Trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sambata

Ceremonia de incinerare a trupului neinsufletit al marelui regizor, Sergiu Nicolaescu, va avea loc sambata, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti.

Incinerarea va avea loc in cadru restrans, presa neavand acces, la cererea sotiei regizorului, Dana Nicolaescu.

Dana Nicolaescu, sotia regizorului Sergiu Nicolaescu, a solicitat presei sa trateze "cu decenta si respectul cuvenit tragicul eveniment cauzat prin disparitia sotului ei".

Intrucat incinerarea nu este o practica crestina, regizorul nu va beneficia de slujba de inmormantare, desi Arhiepiscopia Bucurestilor a cerut familiei lui Nicolaescu ca acesta sa fie inmormantat crestineste.

Inainte de incinerare, trupul neinsufletit va fi depus la Cercul Militar National, vineri, 4 ianuarie. Persoanele interesate ii pot aduce un ultim omagiu intre orele 12.00 - 00.00, si sambata, 5 ianuarie, intre orele 08.00 si 10.00.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 si recent fusese operat de peritonita.

Cum va fi vremea in prima saptamana din 2013. Vezi AICI prognoza meteo pe regiuni... Cei mai mari actori plang disparitia lui Sergiu Nicolaescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x