Antena Căutare

Trupul neînsufleţit al unei tinere din Colectiv a fost identificat de mama sa după cerceii din urechi

Monica Tănăsoiu avea 35 de ani, 15 ani de experință în media, comunicare și publicitate și lucra la o agenție de publicitate

Monica Tănăsoiu avea 35 de ani, 15 ani de experință în media, comunicare și publicitate și lucra la o agenție de publicitate. În seara fatidică, a mers împreună cu prietenul ei, Ionuț Popescu, la lansarea albumului trupei „Goodby to Gravity”. N-a știut că va urma să se dezlănțuie infernul.

Numărul morților a ajuns la 30! LISTA PERSOANELOR DECEDATE PÂNĂ ACUM! DUMNEZEU SĂ-I IERTE!

S-a stins. Mult prea devreme, iar rudele și prietenii sunt înmărmurite de durere. Mama a mers la IML, acolo unde a recunoscut trupul neînsufleţit al fetei sale după cerceii din urechi, întrucât din cauza arsurilor foarte grave a fost greu de identificat.

Alexandra Tănăsoiu

Ionuţ Popescu, prietenul ei, se află în stare gravă la spitalul de Arşi din Capitală, după cum a declarat tatăl său pentru Adevarul.

Tina a ajuns acasă în sicriu. Sute de oameni din Galați au așteptat, cu lumânări în mâini, cortegiul funerar, pentru un ... Declarația unui medic, după tragedia din Colectiv: "Nu aveau acte. așa că am notam răniții cu cifre pe picioare&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x