Antena Căutare

Trupurile a șapte români uciși de coronavirus, în străinătate, au fost plimbate două zile prin țară: „Mi-au spus că așa sunt ordinele”

Dezvăluiri incredibile făcute de patronul unei firme de pompe funebre, care a repatriat șapte români morți de coronavirus în Marea Britanie și Scoția.

Acesta spune că cele două mașini au fost obligate de autorități să intre într-un convoi care apoi s-a plimbat prin toată țara. Iar un mort care trebuia adus la București a fost mai întâi dus la Vatra Dornei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nelu Tătaru, cea mai bună veste pentru români! Ce se va întâmpla, după Paște: „Îi rog să mai aibă răbdare, 7-10 zile”

Alți 13 români infectați cu noul coronavirus au murit, anunță autoritățile în prima zi de Paște

Până astăzi, 19 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.746 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.892 au fost declarate vindecate şi externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 328 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Nelu Tătaru, cea mai bună veste pentru români! Ce se va întâmpla, după Paște: „Îi rog să mai aibă răbdare, 7-10 zile”... Un medic de la Ambulanța București a murit imediat după tura de noapte, de 12 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x