Trupurile a șapte români uciși de coronavirus, în străinătate, au fost plimbate două zile prin țară: „Mi-au spus că așa sunt ordinele”

Dezvăluiri incredibile făcute de patronul unei firme de pompe funebre, care a repatriat șapte români morți de coronavirus în Marea Britanie și Scoția.

Acesta spune că cele două mașini au fost obligate de autorități să intre într-un convoi care apoi s-a plimbat prin toată țara. Iar un mort care trebuia adus la București a fost mai întâi dus la Vatra Dornei.

„Am intrat în Vama Borș, cu două mașini funerare cu șapte morți din Marea Britanie, după care am fost opriți la Vama Borș, băgați într-un convoi de 10-15 mașini și escortați din județ în județ până la limita județului Suceava.

Eu trebuia să transport primul decedat la Târgu Ocna, le-am spus că nu mă îndrept spre direcția bună și că înconjor toată țară și au zis că așa sunt ordinele și nu pot să fac nimic.

La Suceava, am găsit înțelegere la agenții care ne-au preluat de acolo, au sunat la centru și au întrebat ce se întâmplă, și în sfârșit acolo s-a recunoscut că s-a greșit din Vama Borș”, a declarat Liviu Bodale, proprietarul firmei de pompe funebre la Antena 3.

Nelu Tătaru, cea mai bună veste pentru români! Ce se va întâmpla, după Paște: „Îi rog să mai aibă răbdare, 7-10 zile”

Alți 13 români infectați cu noul coronavirus au murit, anunță autoritățile în prima zi de Paște

Până astăzi, 19 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.746 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.892 au fost declarate vindecate şi externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 328 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri