Antena Căutare

Tu decizi cine sunt cei 10 dascăli care intră în Liga Profesorilor Excepţionali

Campania “Liga Profesorilor Exceptionali” se afla in cea de-a doua etapa, cea a votului online. Campania, initiata de Fundatia Dan Voiculescu, impreuna cu Centrul de carte straina Fisher International si Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti, a trecut de etapa nominalizarilor si a ajuns la cea a votului online

Campania “Liga Profesorilor Exceptionali” se afla in cea de-a doua etapa, cea a votului online. Campania, initiata de Fundatia Dan Voiculescu, impreuna cu Centrul de carte straina Fisher International si Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti, a trecut de etapa nominalizarilor si a ajuns la cea a votului online.

O comisie formata din membrii celor trei institutii organizatoare a selectat primele 50 cele mai bune aplicatii, in conformitate cu regulamentul, tinand cont de premiile obtinute de dascali si profesori in concursuri locale si internationale, implicarea acestora in actiuni cu caracter social, relatia cu elevii, parintii si colegii.

Incepand de pe 26 mai si pana pe 1 iunie, puteti gasi profilurile celor 50 de profesori exceptionali, pe siteul fundatiei www.fundatiadanvoiculescu.ro, acolo unde puteti vota pentru profesorul a carui activitate va va impresiona cel mai mult. Pe 2 iunie se vor anunta primii 10 profesori votati, cei care vor forma Liga profesorilor exceptionali. Dintre cei 10 membri ai Ligii Profesorilor Exceptionali, primii 3 clasati vor fi premiati cu burse de merit oferite pe parcursul unui an scolar, iar ceilalti 7 vor fi recompensati prin cursuri de perfectionare, gadget-uri si alte premii importante.

Campania se va incheia pe 15 iunie, in cadrul unei emisiuni televizate, la care vor fi invitati profesorii si sustinatorii acestora. Liga profesorilor exceptionali este o campanie initiata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in parteneriat cu Centrul de carte straina Fisher International si Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti. Campania isi propune sa redea demnitatea acestei profesii nobile si sa recunoasca eforturile si daruirea formatorilor nostri. Aflat la prima editie, Liga Profesorilor Exceptionali se doreste un concurs national anual, care sa sustina activitatea celor mai buni profesori ai Romaniei.

Cod galben de ploi şi vijelii în aproape toată ţara... Meteorologii nu ne dau veşti bune! În week-end, vremea nu va fi prietenoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x