Antena Căutare

Tulcea: Adolescent de 17 ani, reţinut după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 24 de ani

Un adolescent de 17 ani din judeţul Tulcea a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 24 de ani, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Incidentul a avut loc în urma unui conflict spontan, în care au fost implicate mai multe persoane.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, miercuri după-amiază, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovituri cauzatoare de moarte.

"Din probele administrate până la acest moment a rezultat că în noaptea 07/08 ianuarie, pe o stradă din localitatea Nifon, comuna Hamcearca, inculpatul a aplicat lovituri, în regiunea femurală dreaptă, cu un cuţit, victimei B.M., un consătean în vârstă de 24 de ani, urmare cărora acesta a decedat”, se arată în comunicat. Anchetatorii au mai spus că incidentul s-a produs în urma unui conflict spontan, în care mai multe persoane s-au agresat. Adolescentul a fost dus în arestul IPJ Tulcea. El va fi prezentat instanţei, joi, cu propunere de aretare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa : news.ro

Daniel Chițoiu, pus sub invinuire pentru ucidere din culpă! Cum au decurs audierile... Atenţie părinţi! Gelozia dintre fraţi poate genera uneori probleme grave de comportament! Cum trebuie să gestionezi core...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x