Antena Căutare

Tulcea: Ambarcaţiune cu zece persoane la bord, răsturnată pe canalul Sulina. Nouă persoane au reuşit să se salveze

O ambarcaţiune la bordul căreia se aflau zece persoane s-a răsturnat, luni, pe canalul Sulina, iar nouă dintre acestea au reuşit să se salveze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, luni, în jurul orei 11.20, autorităţile au fost anunţate prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 de faptul că o ambarcaţiune s-a răsturnat la intrarea pe canalul navigabil Sulina. FOTO: ISU Tulcea

Doi pompieri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tulcea s-au deplasat cu o ambarcaţiune rapidă de căutare-salvare la locul producerii evenimentului.

Din primele informaţii reiese că în ambarcaţiune s-ar fi aflat zece persoane, iar nouă dintre ele s-au salvat, au afirmat reprezentanţii ISU Tulcea, care au precizat că intervenţia este în desfăşurare.

Sursa : news.ro

"Pe neamț îl doare spatele, el nu culege sparanghel!" Munca ieftină a românilor, cea mai bună afacere pentru e... Fată de 17 ani, răpită de trei bărbați, pe stradă. Bărbatul care a ”comandat” totul a sărbătorit ”reușita” pe TikTok (VI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x