Antena Căutare

Accident grav în Tulcea, duminică seara! Cinci persoane au fost rănite. Imagini cumplite Foto

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, în judeţul Tulcea, după ce o maşină oprită pe marginea drumului a fost lovită de două autoturisme, iar apoi una dintre maşini a fost proiectată pe sens opus, unde a lovit un alt autoturism. Cinci persoane au fost rănite. 

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, în judeţul Tulcea, după ce o maşină oprită pe marginea drumului a fost lovită de două autoturisme, iar apoi una dintre maşini a fost proiectată pe sens opus, unde a lovit un alt autoturism. Cinci persoane au fost rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, accidentul rutier avut loc pe DN 22A.

Poliţiştii au stabilit că un autoturism oprit pe marginea drumului a fost lovit din spate de două maşini. Unul dintre cele trei autoturisme a fost proiectat pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula din sens opus.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite.

Reprezentanţii IPJ au menţionat că toţi conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier sunt din Tulcea. Trei dintre ei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar al patrulea şofer nu a putut fi testat, deoarece a fost transportat la spital.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Sursa : news.ro

Au trecut pe lângă cadavrul Mihaelei Adriana fără să-l observe! Motivul este înfiorător! „Abia după ce a trecut elicopte... Accident grav, luni dimineață, pe DN2! 14 persoane, transportate la spital, după ce un microbuz și o autoutilitară s-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x