Antena Căutare

Tulcea: Doi copii de doi ani şi de cinci ani, răniţi într-un incendiu

Doi copii de doi ani şi de cinci ani au fost răniţi în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marţi în judeţul Tulcea. Focul a fost provocat de un scurtcircuit la un frigider.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea Peceneaga pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă.

"În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la o anexă (bucătăria) şi la nivelul acoperişului şi tavanului casei. Din casă au fost scoşi de către un vecin, doi copii de doi ani şi cinci ani, care au fost transportaţi la spital de ambulanţa SAJ", au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

Copilul de cinci ani a suferit arsuri de gradul doi la nivelul gâtului şi de gradul unu la nivelul mâinii stângi. Ambii copii erau intoxicaţi cu monoxid de carbon, a precizat sursa citată. Primii la locul intervenţiei au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţi de Urgenţă Peceneaga cu o autospecială de stingere cu apă, iar ISU a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi 14 subofiţeri.

Intervenţia a durat aproximativ o ora şi jumătate Cel mai probabil focul a fost provocat de un scurtcircuit la frigider.

Sursa : news.ro

Schimbarea la față, 6 august, mare sărbătoare pentru credincioși. Ce nu este bine să faci în această zi sfântă... Luată la ocazie acum trei săptămâni, Otilia "parcă a intrat în pământ". Familia femeii este disperată și cere ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x