Antena Căutare

Tulcea: Doua persoane s-au inecat dupa ce au cazut cu masina intr-un canal

O masina s-a rasturnat intr-un canal, in apropiere de localitatea Zebil, judetul Tulcea. Echipele de interventie au descoperit doua persoane decedate. Initial, au existat informatii ca o a treia victima a ramas incarcerata in masina scufundata, insa informatia nu a fost confirmata.

Doua persoane si-au pierdut viata, luni dupa-amiaza, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat de pe un dig din pamant intr-un canal al unei amenajari piscicole din localitatea Zebil din judetul Tulcea, informeaza seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea, colonel Florin Bascau.

Accidentul a avut loc in jurul orei 17.00, cand un autoturism Dacia s-a rasturnat la 180 de grade, cu capota in jos, ramanand deasupra doar rotile.

In autoturism se aflau doua persoane din localitatea Zebil. Acestea au fost scoase din apa dupa aproximativ 30 de minute, de catre pescarii aflati in zona.

La locul accidentului a fost trimisa si o ambulanta, echipajul medical incercand fara succes resuscitarea celor doua persoane.

Sursa: Antena3

Cathedral Plaza trebuie demolata. Arhiepiscopia Romano-Catolica a castigat procesul cu firma constructoare... Vicepresedintele CE: E inacceptabil ca 54% din populatia Romaniei sa nu aiba acces la internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x