Antena Căutare

Tulcea: O femeie de 57 de ani, întoarsă din Italia în urmă cu o săptămână este suspectă de coronavirus

O femeie în vârstă de 57 de ani din judeţul Tulcea, întoarsă din Italia săptămâna trecută, este suspectă de coronavirus. Ea se afla în izolare la domiciliu şi pentru că a acuzat mai multe simptome, printre care febră, tuse şi respiraţie accelerată a fost dusă la spital.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea, pe data de 13 martie, o femeie de 57 de ani, care era în izolare la domiciliu cu familia din data de 7 martie, întoarsă din Italia, a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Tulcea, Secţia de Boli Infectioase, având simptome: febră, tuse şi respiraţie accelerată. Persoana suferă şi de alte afecţiuni.

În cele din urmă a fost decis transportul femeii cu izoleta la Spitalul Judeţean Constanţa pentru recoltarea de probe în vederea identificării noului coronavirus.

Sursa : news.ro

Primul român diagnosticat cu coronavirus și vindecat de COVID-19, declarații uluitoare! „Nu e chiar aşa de rău cum pare”... Dezinformarea, la un click distanță! Apel de la Guvernul României: „Nu crede tot ce primești! Informează-te din surse of...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x