Antena Căutare

Turismul românesc, afectat de coronavirus. Mii de turiști și-au anulat rezervările

Turismul românesc are de suferit din cauza coronavirusului. Hotelierii se plâng de faptul că un număr foarte mare de turiști și-au anulat rezervările de teama virusului.

Am ajuns deja la cel de-al optulea caz de coronavirus confirmat, infim comparativ cu alte ţări. Dintre aceștia, trei dintre bolnavi s-au vindecat, al patrulea a ieşit, astăzi, negativ la test, iar ceilalţi sunt în stare bună. Cu toate acestea, românii preferă să evite anumite locuri pentru a-şi petrece vacanţele.

În Staţiunea Rânca, de exemplu, pentru că în judeţul Gorj a fost depistat primul caz de COVID-19.

Peste 5000 de turiști și-au anulat rezervarea în ultimele două săptămâni

În acest sfârșit de săptămână, nici jumătate din stațiunea Rânca nu este ocupată, deși vremea se anunță perfectă și stratul de zăpadă permite practicarea sporturilor de iarnă.

Primul deces provocat de coronavirus în Marea Britanie

În judeţul Constanţa, însă, nu s-a semnalat nicio îmbolnăvire, hotelierii sunt optimişti şi speră ca românii să opteze pentru pachete turistice pe litoralul autohton.

Urmăriți mai multe pe Observator.

Primii doi pacienţi infectaţi cu coronavirus din Timişoara, au fost externaţi din spital... Spectacol în lumea necuvântătoarelor! Imagini inedite cu trei câini și un fazan, în localitatea hunedoreană Brănişca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x