Antena Căutare

Doi turiști au fost la un pas să fie înghiţiţi de apele Dunării. Ce greșeală au făcut cei doi

Doi turişti străini au fost la un pas să fie înghiţiţi de apele Dunării, la Porţile de Fier I. Cei doi se aflau într-o barcă ce a fost luată de curenţi şi purtată în derivă până în zona de ecluză, extrem de periculoasă.

Doi turişti străini au fost la un pas să fie înghiţiţi de apele Dunării, la Porţile de Fier I. Cei doi se aflau într-o barcă ce a fost luată de curenţi şi purtată în derivă până în zona de ecluză, extrem de periculoasă. Norocul lor a fost că i-au văzut poliţiştii de frontieră, care i-au adus, cu bine, la mal.

Rusoaica și prietenul ei australian au plecat, în urmă cu două luni, din Germania, şi vor să ajungă până la Marea Neagră, pe fluviu. Vor, astfel, să strângă bani pe care să-i doneze unei şcoli. Cei doi îşi vor relua călătoria pe Dunăre în această dimineaţă şi dacă vremea va ţine cu ei, în câteva zile ar putea ajunge la destinaţie.

Sat din Mureș terorizat de urși! Cum se comportă animalele în preajma oamenilor... Presa americană laudă peisajele spectaculoase ale României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x