Antena Căutare

Statiunea Poiana Brasov, ocupata in proportie de 100% de Sarbatori

Cei care doresc sa petreaca Revelionul in Poiana Brasov, dar nu si-au facut inca rezervare, ar trebui sa isi schimbati planurile. Desi suntem in noiembrie, hotelierii spun ca nu mai au niciun loc liber pentru noaptea dintre ani, insa mai exista cateva pentru Craciun.

Statiunea Poiana Brasov este ocupata, de Sarbatori, in proportie de aproape 100%. La un hotel de patru stele, oferta de Craciun ajunge la 1350 de lei de persoana. In pret sunt incluse doua mese pe zi si cina festiva.

Hotelierii s-au pregatit deja pentru sosirea turistilor. Ei vor fi asteptati cu sarmalute, fripturi, pomana porcului si alte preparate traditionale. Pe langa meniurile copioase, hotelierii le-au pregatit si alte surprize oaspetilor: picturi pe globuri cu mesteri populari sau face-painting pentru copii. De asemenea, Mos Craciun va fi nelipsit in seara de Ajun. Multe hoteluri le ofera turistilor si posibilitatea sa se relaxeze in centre spa.

Pentru ca vacanta de Craciun sa fie perfecta este nevoie si de zapada. Asa ca hotelierii se roaga acum sa inceapa sa ninga.

Autostrada Soarelui va fi finalizata cu o luna inainte de termen... Parcarea din Piata Universitatii va fi inaugurata joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x