Antena Căutare

"Doamne, iartă-ne!" Oamenii se închină și privesc neputincioși cum turla unei Biserici se prăbușește în flăcări

Oamenii se închină și privesc neputincioși cum turla unei Biserici se prăbușește sub flăcăr

Turla unei Biserici din județul Alba, cuprinsă de flăcări, s-a prăbuşit în urma incendiului, iar localnicii care au privind înfiorați momentul s-au rugat la Dumnezeu minute bune.

"Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. În urma incendiului, turla s-a prăbuşit", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. Un video surprinde momentele când turla se prăbușește din cauza flăcărilor.

Acţionează pentru lichidarea incendiului pompieri de la Garda de Intervenţie Blaj şi Detaşamentul Aiud, cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică de 42 de metri. De asemenea, în sprijinul acestora intervin şi pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şona, cu o autospecială cu apă şi spumă şi două buldoexcavatoare.

Turnul bisericii unitariene din Sânmiclăuş, sat care aparţine de comuna Şona şi care este locuit cu preponderenţă de etnici maghiari, a fost construită în secolul al XVII-lea. Biserica este situată pe un deal, în cimitirul satului.

Constanţa: Hoţii au furat aproximativ 160.000 de euro de la casa de schimb valutar. Ei au pătruns prin acoperişul centru... Consiliul Judeţean Galaţi a aprobat înfiinţarea unei secţii de cardiologie intervenţională la Spitalul Clinic Judeţean d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x