Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Opulență fără RCA! Tzancă Uraganul a încercat să mituiască un polițist după ce a fost prins fără asigurare la bolidul de sute de mii de euro

Are un Rolls Royce de sute de mii de euro, dar a rămas fără bani de RCA. Tzancă Uraganul s-a rugat de polițiști să îi accepte mita, fără succes. Mai mulți oameni au sărit în ajutorul manelistului, înconjurându-i pe agenți. Deznodământul este spectaculos!

Tzancă Uraganul, prins fără RCA la bolidul de sute de mii de euro

Facebook/ Tzanca Uraganul

Zi neagră pentru Tzancă Uraganul. Manelistul a fost oprit în trafic, în Ploiești, după ce ar fi efectuat o manevră interzisă. Când i-au luat actele la control, polițiștii au descoperit că, deși era la volanul unui Rolls Royce pe care ar fi dat 200.000 de euro, autoturismul nu avea poliță de asigurare RCA.

Încercând să scape din situația jenantă, Tzancă Uraganul, pe numele său real, Andrei Velcu, a încercat să îi mituiască pe cei doi agenți de circulație, fără succes. Până și prietenul cu care era în mașină a insistat ca oamenii legii să accepte mita.

Între timp, scrie ziarulincomod.ro, mai multe persoane de etnie romă s-au apropiat de bolidul de lux, vrând să îl ajute pe manelist.

Mita a for refuzată categoric, în ciuda eforturilor colective. Mai mult, Tzancă Uraganul s-a ales cu amendă, cu numerele de la mașină luate și cu un dosar deschis la Direcția Generală Anticorupție cu privire la încercarea de dare de mită.

Recomandari