Antena Căutare

Udrea: Peste 1 milion de romani primesc ilegal pensii si ajutoare

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, condamna un million de romani pentru faptul ca beneficiaza ilegal de pensii si ajutoare sociale. Potrivit ministrului daca acestia nu ar primi bani ar fi fonduri suficiente pentru a asigura "pensii decente".

"Avem peste un milion de oameni care in tara asta iau pensii si ajutoare sociale fara sa aiba dreptul, si tuturor ne-a placut sa facem lucrul acesta. Pensiile, nu sunt corecte pentru ca in 20 de ani au ajuns sa profite de sistem peste un milion de oameni care nu aveau dreptul sa primeasca acesti bani. Cand oamenii acestia nu vor mai primi bani, vor fi destul de multi bani sa primeasca o pensie decenta cei care cu adevarat au muncit si au dreptul la pensie",


Udrea: Sper ca la finalizarea renovarii Cazinoului din Constanta Mazare nu va mai fi primar




"Dupa 100 de ani de existenta in proprietatea statului cazinoul era cat pe ce sa fie dat de domnul Mazare unei companii private. Urma sa il instraineze, decizia fusese luata, dar la presiunea opiniei publice s-a incercat gasirea altei solutii. Sper ca pana terminam cazinoul n-o sa mai fie domnul Mazare primar, asa ca-l vom putea da linistiti", i-a raspuns Udrea.

Guvernul a aprobat, miercuri, o hotarare prin care Cazinoul din Constanta va fi preluat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, pentru reabilitarea cladirii.

Referendum pentru demiterea lui Radu Mazare de la Primaria Constanta. Initiatorul vrea sa stranga 70.000 de semnaturi

Liderul PDL Constanta, Gigi Chiru, insotit de cateva zeci de persoane, a venit in fata Primariei Constanta, tinand in mana o clepsidra pe care era lipita o hartie pe care scria: "Joi, 01.09.2011 - S-a scurs timpul". Acesta a inceput, joi, o campania de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum privind schimbarea din functie a primarului Radu Mazare, Chiru fiind primul care a semnat in tabelul respectiv, urmat de prefectul judetului, Claudiu Palaz.

Liderul PDL a intrat in sediul Primariei si a incercat sa afle de la biroul de relatii cu publicul daca Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar asa cum i se solicitase in urma cu trei saptamani, insa i s-a comunicat ca daca doreste orice informatii trebuie sa faca o cerere si sa o depuna la Registratura.

Foto: Intact Images

Ploi in septembrie si octombrie, frig in noiembrie. Vezi prognoza meteo pe urmatoarele trei luni!... Programul "Litoralul pentru toti": O saptamana la mare costa cu 40% mai putin decat in sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x