Căutare Live

ULTIMA ORĂ. Guvernul pregătește închiderea teraselor. De când se va aplica măsura

Explozia de cazuri de coronavirus din România determină autoritățile să revină la măsuri drastice. Astfel, potrivit unor surse, Guvernul vrea să închidă terasele după ora 23.00, începând de luna viitoare. 

Această decizie ar urma să fie luată în încercarea de a stopa extinderea cazurilor de coronavirus.

Potrivit Antena 3, discuțiile sunt destul de avansate, în acest moment, în Executivul lui Ludovic Orban în ceea ce privește închiderea teraselor după ora 23.00, odată cu debutul lunii august. Trendul crescător al numărului persoanelor infectate cu coronavirus descurajează, practic, orice intenție de a menține programul pe tot parcursul nopții pe terasele și restaurantele din toată țara.

România a atins un nou record al infecțiilor cu COVID-19. Sunt 36. 691 de cazuri confirmate, peste 2.000 de morți și 280 de pacienți la ATI

Dacă inițial dorința Guvernului era de a închide terasele la ora 22.00, Ludovic Orban ar fi pledat pentru ora 23.00, încercând să le ofere patronilor încă o oră în plus în care să-și poată primi clienții.

Surse apropiate premierului spun că Ludovic Orban este nemulțumit că există oameni din Guvern care înștiințează patronii de terase înainte de a se face controalele, astfel încât de multe ori, în ultimele zile, controalele au fost intensificate, însă nu au avut o rată de eficiență așteptată de Guvern.

Infecțiile cu noul coronavirus scapă de sub control. Avertismentul unui medic: ”Transmiterea comunitară este rapidă și extinsă!”

Record de îmbolnăviri în România, în ultimele 24 de ore

România a stabilit un nou record în ceea ce privește numărul infectărilor zilnice. Grupul de Comunicare Strategică a raportat 889 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Astfel, bilanțul total ajunge la 36.691 de infectări și 2.009 decese, până în acest moment. 22.488 de pacienți sunt considerați vindecați.


Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Familie din Craiova, distrusă de coronavirus. Tatăl a murit în urma unei forme severe de COVID-19, pe care a făcut-o în ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri