Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Imagini din interiorul clubului Bamboo, imediat după ce s-a dat alarma. Haos și strigăte disperate: "Ieșiți afară că a luat foc clubul!"

Clubul Bamboo putea fi Colectiv 2. Un incendiu puternic a ras din temelii unul dintre cele mai luxoase localuri de noapte.Sute de oameni petreceau în momentul în care flăcările uriaşe s-au aprins - nu e clar unde şi din ce motiv.

Clubul Bamboo putea fi Colectiv 2. Un incendiu puternic a ras din temelii unul dintre cele mai luxoase localuri de noapte.Sute de oameni petreceau în momentul în care flăcările uriaşe s-au aprins - nu e clar unde şi din ce motiv.

Cert e că tinerii s-au aruncat în piscină şi au escaladat garduri, pentru a se salva. Planul roşu a fost activat, zeci de salvatori au declanşat o misiune imposibilă. Nu au putut intra înăuntru - ore bune nici nu s-a ştiut dacă cineva a fost prins sub dărâmături.

Reporterii Observator au obţinut imagini din momentul în care în club se instalează panica. 44 de oameni au ajuns la spitale, cu intoxicaţii din cauza fumului.

Ora 3 şi 32 de minute. Un barman dă primul anunţul la 112. În clubul Bamboo, încă petreceau sute de tineri. Muzica nu se opreşte. În imaginile obţinute de jurnaliştii de la Cancan se observă cum se încearcă stingerea focului cu extinctoare.

Dar angajaţii sunt nevoiţi să renunţe. Pe malul lacului Tei, sunt cuprinse de flăcări sala de evenimente - ballroom-ul - , şi incinta clubului renumit nu doar în Bucureşti, ci şi în Europa. Localul preferat al vedetelor şi al tinerilor de bani gata arde din temelii. Este transformat în scrum.

Salvatorii au declanşat planul roşu de salvare. Au adus peste 30 de autospeciale de stingere, două spitale mobile, iar în sprijin au ajuns şi scafandrii, temându-se că au fost victime care s-au aruncat în lac, pentru a se salva.

Misiunea de stingere a flăcărilor a durat mai bine de şase ore.

O tânără însărcinată, în incendiul din Bamboo. S-a temut pentru viața ei și a bebelușului: "Sincer, am fost convins... UPDATE: 15 israelieni, un italian şi un bulgar, printre victime / Incediu puternic în club Bamboo. 38 de persoane rănit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x