Căutare Live

Ultima oră! Orice român care vrea să viziteze SUA trebuie să ofere conturile de Facebook, Twitter și adresele de email!

Nu a fost niciodată foarte simplu să intri în Statele Unite ale Americii, dar o nouă propunere a departamentului de stat va transforma viza de SUA într-un vis

Nu a fost niciodată foarte simplu să intri în Statele Unite ale Americii, dar o nouă propunere a departamentului de stat va transforma viza de SUA într-un vis.

Din primele zile ale mandatului de președinte al lui Trump, a devenit evident că securitatea granițelor va fi un laitmotiv al celor patru ani de președinție. Viața celor care călătoresc deseori spre Statele Unite a devenit foarte dificilă, mai ales pentru cei care provin din țări majoritar arabe. Cea mai recentă dovadă a practicilor îndoielnice a fost publicată de Reuters zilele trecute și vizează o propunere a Departamentului de Stat American.

Dacă respectiva propunere va fi aprobată, anumite persoane care aplică pentru obținerea vizei vor trebui să atașeze la dosar, istoricul activității pe ultimii cinci ani pe rețele sociale.

Află aici care sunt conturile pe care va trebui să le dai autorităților.

O ofertă de nerefuzat! ANAF-ul își scoate la vânzare mai multe mașini! Prețurile variază între 600 și 1400 de lei... După ce ne-am bucurat de soare, vremea se schimbă radical. Ce spun meteorologii...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri