Antena Căutare

UPDATE! Tentativă de sinucidere la Piața Unirii din Capitală. Circulația metrourilor se desfășoară îngreunat

O persoană a fost surprinsă sub o garnitură de metrou, la Piaţa Unirii 1, din Capitală, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

UPDATE: Circulaţia metroului se desfăşoară îngreunat, vineri seară, pe magistralele 1 (Republica-Dristor 2) şi 3 (Anghel Saligny - Preciziei), călătorii fiind anunţaţi prin difuzoare că situaţia este urmare a unei tentative de sinucidere.

O persoană a fost surprinsă sub o garnitură de metrou, la Piaţa Unirii 1, din Capitală, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, citați de news.ro.

Potrivit sursei citate, la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, printre care două ambulante SMURD, echipaj de descarcerare, dar şi Detasamentul Special de Salvatori.

Deocamdată, nu există informaţii despre cum s-a produs accidentul, dar nici despre starea persoanei respective.

VIDEO revoltător! Doi copii din Teleorman, rămași orfani după ce mama s-a sinucis, filmaţi de tată în timp ce sunt puşi ... Intimitate, ZERO! Români spionați în dormitor: E șocant ce au descoperit experții IT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x