Antena Căutare

ULTIMA ORĂ. TOȚI cei trei bărbați prinși sub pământ în județul Hunedoara AU MURIT

UPDATE: Cei trei muncitori care lucrau sâmbătă la un pod de cale ferată în zona Peștera Bolii, la intrarea în municipiul Petroșani, au decedat după ce au fost prinși sub un mal de pământ, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul șef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog.

Trei persoane au fost prinse sub un mal de pământ, în localitatea Peştera Bolii din judeţul Hunedoara. La această oră, pompierii intervin pentru scoaterea a două persoane, după ce în cazul celei de-a treia a fost declarat decesul. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că este vorba despre o tragedie, pentru că şansele de recuperare în viaţă a celorlalte două persoane sunt foarte mici.

Cele trei persoane peste care s-a prăbuşit un mal de pământ efectuau lucrări la terasamentul căii ferate.

La faţa locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu module de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care acţioneaza cu un container multirisc (cu accesorii de descarcerare grea, asigurare şi stabilizare, care permit derularea misiunilor de căutare-salvare în medii greu accesibile).

La această oră, pompierii intervin pentru scoaterea de sub malul de pământ şi bolovani a două dintre persoanele surprinse.

În cazul celei de a treia victime a fost declarat decesul. Aceasta a avut prins un picior sub bolonavi, însă nu i-a putut fi salvată viaţa.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că este vorba despre o tragedie, pentru că şansele de recuperare în viaţă a celorlalte două persoane sunt foarte mici.

”E din păcate o tragedie, pentru că şansele să îi recuperăm în viaţă sunt foarte mici. (...) Misiunea nu este una uşoară şi are riscuri şi pentru salvatori”, a afirmat Arafat.

El a spus că va trebui văzut dacă au fost respectate normele de protecţie a muncii: ”Cauzele urmează să se anunţe după investigarea şi evaluarea situaţiei. Aici sunt specialişti care vor trebui să vadă dacă regulile de protecţie a muncii au fost respectate, dacă s-a întâmplat ceva la care nu se aştepta nimeni, ce s-a întâmplat”.

Începe POSTUL CRĂCIUNULUI. Ce NU AI VOIE SĂ FACI sub nicio formă în această perioadă! Ai grijă să nu ai parte de ghinion... ÎNFIORĂTOR. Ce a văzut MAMA unuia dintr tinerii arși de vii în urmă cu câteva zile: „A apărut! Mi-am dat seama că va fi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x