Antena Căutare

Ultima zi in care soferii isi mai pot schimba permisele

Ultima zi in care soferii isi mai pot schimba permisele fara sa fie nevoiti sa faca vizita medicala a creat, ca de obicei, haos la ghisee. Oamenii si-au facut un fel de "lege" intre ei, care-a tinut cont doar de ora la care au ajuns. Si ce ora! Unii dintre ei s-au adunat chiar si la 12 dimineata

Fiecare-a stat pe locul lui. Ce-i drept, cu greu mai ales ca multi venisera inainte sa se lumineze de ziua. “Sunt de la trei, azi dimineata! “, spune unul dintre cei care stau la coada. S-au echipat bine, inainte sa se inghesuie la ghisee. Stiau ca mai repede. ingheata de frig decat sa intre. Asa ca si-au improvizat si un foc.

Nici baimarenii nu s-au lasat mai prejos. S-au bulucit si ei. Si au avut grija ca nu cumva cei care au ajuns mai tarziu sa se strecoare inaintea lor. Pentru asta au facut o lista. Si la Deva, oamenii au fost la fel de matinali si de multi. Au fost strigati ca la instructie. “Am venit aici de la cinci”, a afirmat o doamna.

Saptamana trecuta, la sediul de eliberari permise din Deva, oamenii au fost chiar mai. hotarati. Au spart si o usa, in imbulzeala. Teoretic, de maine, cozile vor disparea.

Atentiune, atentiune! Noul Cod Rutier intra in vigoare incepand de maine... Locuinte compartimentate in stil new yorkez, noua moda in imobiliare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x