Ultimele clipe din viața cânătărețului mort în accident au fost înspăimântătoare. Ce a spus Tavy când a văzut trenul că se apropie

Ultimele clipe din viața cânătărețului mort în accidentul feroviar petrecut la Ploiești au fost înspăimântătoare. Tavy Puștiu era LIVE pe Facebook și ascultă muzică la maximum în mașina condusă de soția sa. La trecerea peste calea ferată, în doar o fracțiune de secundă, bărbatul a apucat să vadă trenul care se apropia și a urlat, uitându-se spre șoferiță.

Tavy Puștiu, bărbatul mort în accidentul de tren din Ploiești, avea 29 de ani și era cântăreț de muzică de petrecere

observatorulph.ro

Femeia care conducea mașina izbită de tren încetinise cu câteva secunde înainte de tragedie. Mai mult, pe filmare se vede cum ea se uită în stânga și în dreapta, încercând să se asigure. Cel mai probabil, nu a văzut trenul, iar muzica mult prea tare din difuzoare a împiedicat-o să auză zgomotul produs de roțile de tren.

Citește și:

Accidentul de tren în care a murit Tavy Puștiu, provocat de muzica din difuzoare. Dacă nu urla și nu făcea LIVE pe Facebook, era viu

Imaginile cu ultimele clipe din viața lui Tavy Puștiu, pe Facebook-ul artistului

În momentul tragediei, Tavy era Live pe Facebook. Clipul este cu atât mai șocant cu cât bărbatul a apucat să vadă cum trenul urma să izbească din plin partea dreaptă a mașinii în care se afla. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Soția sa a supraviețuit și se află în stare gravă la spital însă, potrivit presei locale, care citează surse medicale, ar fi conștientă.

Bărbatul mort era cântăreț de muzică de petrecere și avea 29 de ani.

Ultimele știri