Antena Căutare

VIDEO! Ultimele clipe din viata lui Ionut, baiatul sfasiat de maidanezi, surprinse de camerele de supraveghere!

Ultimele clipe de viata ale lui Ionut, copilul sfasiat de caini pe 2 septembrie, au fost surprinse de camerele de supraveghere aflate in parcul Tei. Baiatul a fost filmat in timp ce se juca. Alerga pe alei alaturi de fratele lui. Timp de doua ore si jumatate, in niciunul dintre cele patru filmulete bunica nu apare. Desi femeia spune ca i-a pierdut din ochi doar o jumatate de ora.

Ora 9.21. O camera de supraveghere care bate spre aleea principala ii surprinde pe cei doi frati alergand. Primul care apare in imagini este baiatul de 6 ani. In urma lui vine Ionut. Se uita speriat in stanga si-n dreapta dupa fratele lui. Nu stie incotro s-o apuce. In cele din urma, il zareste iar cei doi isi continua alergarea.

In minutele care urmeaza, parcul incepe sa prinda viata. Copii cu parinti sau bunici de mana ies la plimbare. Bunica celor doi baieti nu se vede insa pe nicaieri.

Femeia nu apare insa in imagini nici macar la 10.30, atunci cand batrana sustine ca a plecat in cautarea lor.

Ora 11.12. Dupa ceva vreme, in mijlocul parcului apare un paznic. Se uita in stanga si-n dreapta, apoi sta de vorba cu cineva.

Ora 11.36. Cateva minute mai tarziu, o alta camera surprinde un barbat intrand in parc de mana cu fratele cel mare. Se duce sa stea de vorba cu paznicul. Il intreaba daca a vazut-o pe bunica, apoi cu totii pornesc pe alee s-o caute. Trecusera doua ore de la momentul in care copiii au fost surprinsi prima data jucandu-se fara ca cineva sa-i supravegheze.

Barbatul misterios care l-a adus pe Andrei la bunica nu a fost inca identificat. Anchetatorii vor sa afle cine e, in speranta ca le va oferi informatii despre ce s-a intamplat. Cel mai probabil si fratele lui Ionut va fi audiat.

Ancheta a stabilit ca Ionut a fost sfasiat de cainii maidanezi, dupa ce a intrat pe un teren privat aflat in apropierea parcului Tei. Cinic, in cimitirul unde se odihneste acum pentru totdeauna, mormantul lui este pazit de mai multi caini vagabonzi.

Puteti urmari editia integrala a emisiunii Acces Direct pe antenaplay.ro!

Se intampla in tara noastra: Site-ul unei primarii din Harghita NU este in limba romana... Andreea Berecleanu, marturii cutremuratoare despre bunicul ei, victima a tortionarului Ion Ficior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x