Antena Căutare

Pur și simplu te cutremuri! Ultimele cuvinte ale unei fetițe care a pierdut lupta cu o formă rară de cancer la 14 ani! Mama ei: ”Înmormântarea ei a fost ca o nuntă!”

Mama unei fetițe de 14 ani a dezvăluit ultimele cuvinte ale fiicei ei, care a pierdut lupta cu cancerul la câteva săptămâni după ce medicii spuseseră că boala e incurabilă și e în ultimul stadiu. 

Mama unei fetițe de 14 ani a dezvăluit ultimele cuvinte ale fiicei ei, care a pierdut lupta cu cancerul la câteva săptămâni după ce medicii spuseseră că boala e incurabilă și e în ultimul stadiu.

Daisy Wyatt, din Blackwood, Wales, avea doar 14 ani când a murit pe 1 martie 2017, din cauza unei forme rare de cancer la sânge.

Mama ei, Sarah Griffiths, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit acum ultimele cuvinte ale fiicei ei, ea arătându-se extrem de sfâșiată de durere.

”Vreau să merg la bal și să-mi vad frații crescând.”, a mărturisit femeia că i-ar fi spus fiica ei în ultimele clipe de viață.

În memoria fiicei ei, care ”întotdeauna avea un zâmbet pe față”, ea strânge bani pentru caritate.

Daisy s-a stins din viață pe patul de spital, după cum a povestit mama ei: ”A început să respire tot mai greu. A întrebat o asistentă <<E timpul, nu?>>, iar ea i-a spus <<DA>>, moment, în care Daisy a spus <<Nu sunt pregătită să plec. Vreau să merg la bal și să-mi văd frații crescând>>”, a mărturisit femeia.

În memoria ei, femeia a organizat o ceremonie de înmormântare la care s-au ascultat melodiile artistului ei favorit, Ed Sheeran.

”Înmormântarea ei a fost mai mult ca o nuntă. A fost celebrarea vieții ei. Totul a fost strălucitor și luminos”, a mai precizat femeia.

Dramatic! O femeie a murit după ce a mâncat la un restaurant cu stele Michelin! Alți zeci de clienți sunt în stare gravă... 70 de incendii la Buzău, în doar cinci zile! Ce detaliu șocant a ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x