Căutare Live

Ultimele informații de la Brigada Rutieră a Capitalei! Sfaturile polițiștilor pentru șoferi!

Pe toate arterele rutiere din Capitală se circulă în condiții de iarnă, nu sunt intersecții blocate și nu au fost raportate probleme în ceea ce privește circulația vehiculelor, anunță reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Pe toate arterele rutiere din Capitală se circulă în condiții de iarnă, nu sunt intersecții blocate și nu au fost raportate probleme în ceea ce privește circulația vehiculelor, anunță reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Polițiștii rutieră precizează că în condițiile avertizarilor meteorologice, Cod Portocaliu de ninsori abundente și viscol, emise de ANM, în Bucuresti, ninge abundent și s-a depus strat consistent de zăpada pe carosabil.

În acest context, Polițiștii Brigăzii Rutiere recomandă șoferilor să circule cu prudență, să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo rutiere, să păstreze o distanță regulamentară față de vehiculul din față și să echipeze autovehiculul corespunzător.

Totodată, polițiștii solicită conducătorilor auto să facă deplasări doar dacă este strict necesar și nu există alt mijloc de transport în zona unde trebuie să se deplaseze.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor de vehicule să nu oprească sau să staționeze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colțurile intersecțiilor, pentru a nu obtura vizibilitatea altor conducători auto. De asemenea, oamenii legii solicită pietonilor să circule doar pe trotuare, să traverseze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... EXCLUSIV! Ce se întâmplă acum în Gara de Nord din București? ÎN IMAGINI! Mărturia unui bucureștean: „O așteptam de la Su...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri