Căutare Live

Ion Iliescu, în continuare în spital! Ultimele informații despre starea de sănătate a fostului președinte

Ion Iliescu rămâne în continuare internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală. Starea lui de sănătate evoluează favorabil, însă se află în continuare sub tratament. 

Ion Iliescu rămâne în continuare internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală. Starea lui de sănătate evoluează favorabil, însă se află în continuare sub tratament.

Ion Iliescu a ajuns la spital vineri seară, după ce s-a confruntat cu febră. În urma investigațiilor, medicii au decis să-l interneze.

Citește și: Ion Iliescu rămâne internat în spital. Medicii au oferit noi informații despre starea de sănătate

Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru evaluarea stării de sănătate, „în contextul unui sindrom febril recent instalat”.

Citește și: BREAKING NEWS. S-a terminat pentru Ion Iliescu. Fostul președinte a primit o veste TERIBILĂ!

În 1 aprilie, Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Fostul preşedinte are vârsta de 89 de ani.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Programul școlar de Ziua Învățătorului...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri