Antena Căutare

Ultimele informații despre starea de sănătate a fostului premier Mihai Tudose! Medic: ”A fost la un pas de cealaltă lume!”

Mihai Tudose, fostul premier al României, a fost la un pas de moarte. Cel puțin asta susțin medicii. Aceștia au decis, însă, ca omul politic să nu fie operat deocamdată, deoarece starea lui de sănătate s-a îmbunătățit. 

Mihai Tudose, fostul premier al României, a fost la un pas de moarte. Cel puțin asta susțin medicii. Aceștia au decis, însă, ca omul politic să nu fie operat deocamdată, deoarece starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.

Mihai Tudose a suferit un infarct major marți după-amiază, în timp ce se afla la un restaurant din Capitală, alături de colegii de partid.

În ciuda faptului că în presă au apărut informații că fostul premier ar urma să fie supus unei alte intervenții chirurgicale, acesta n-a mai fost operat.

”În momentul în care există o leziune pe unul din vase care face un cheag şi produce infarctul, de obicei şi celelalte vase au fost atinse. Se face evaluarea totală a irigaţiei inimii şi se constată de cele mai multe ori că mai există puncte care ar putea să progreseze. Medicii decid dacă este de pus un stent.”, a declarat medicul cardiolog Mircea Cinteză, conform Digi24.ro, care i-a dat omului politic și un sfat: ”Să realizeze că a fost la un pas de cealaltă lume şi, dacă a revenit, să realizeze că nu trebuie să se mai frământe pentru toate lucrurile din jur.”, a mai spus el.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier al României din partea PSD în perioada 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018, fiind înlocuit cu Viorica Dăncilă. În urmă cu câteva luni, Tudose a demisionat din PSD și a trecut la Pro România, formațiunea lui Victor Ponta.

Primele imagini video cu elevul agresat de un preot! Reprezentanții bisericii iau apărarea profesorului de religie şi îi... Sănătatea studenților pusă în pericol de cantinele studențești! Salam, carne congelată și margarină, expirate de mai mul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x