Antena Căutare

Umărire în trafic! Un tânăr a fost prins de către polițiști cu cocaină în valoare de 25.000 de euro

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Gorj, a fost prins de către polițiști, în trafic, cu droguri în valoare de 25.000 de euro.

Acesta avea în interiorul mașinii 250 de grame de cocaină, în valoare de aproximativ 25.000 de euro. Tânărul a fost urmărit de către polițiști până în Vâlcea, de unde a procurat drogurile.

„În cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de tânăr, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat Tribunalului Gorj cu propuneri legale. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj“, a sus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvâbt al Poliţiei Gorj.

Acţiunea de urmărire a fost organizată de către Serviciul de Combatere a Criminalităţi Organizate GORJ, cu sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Vâlcea şi IPJ Gorj, sub coordonarea procurorului şef al D.I.I.C.O.T. - B.T. Gorj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc și va fi prezentat în fața judecătorilor Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: Poliția Română D.I.I.C.O.T

Caraş-Severin: Incendii la fondul forestier, în zonele Cornereva şi Rusca Teregova; misiunea este extrem de dificilă, po... Un vietnamez, victimă a "camionului morții", a fost înșelat la muncă în România. Din nevoia de a face bani, a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x