Antena Căutare

Imagini înfiorătoare! Un copil de 14 ani, din Constanța, filmat în timp ce își tortura pisica, într-un vas de toaletă! „Este un viitor criminal”

Un copil în vârstă de 14 ani, din Constanța, a fost filmat în timp ce își tortura pisica, într-un vas de toaletă. Imaginile au ajuns pe internet, iar polițiștii au întocmit un dosar penal.

Imagini înfiorătoare! Un copil de 14 ani, din Constanța, filmat în timp ce își tortura pisica, într-un vas de toaletă! „Este un viitor criminal”
Imagini înfiorătoare! Un copil de 14 ani, din Constanța, filmat în timp ce își tortura pisica, într-un vas de toaletă!

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare o pisică introdusă într - un vas de toaletă de către un adolescent, vă comunicăm faptul că poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, potrivit Legii 205/2004”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Andreea Iliescu.

Ea a precizat că în urma verficărilor poliţiştii au stabilit că autorul faptei a fost un adolescent de 14 ani din comuna Agigea. În cauza poliţiştii au întocmit un dosar penal. Pisica a scăpat cu viaţă în urma acestui eveniment.

După apariția imaginilor pe internet, mai multe persoane au luat atitudine şi au sunat la poliţie.

„Hai să îl descoperim pe acest individ, să vedem cine este, de unde este şi să-i oferim ceea ce merită. Nu înţelegem de ce fiinţele vulnerabile au parte de astfel de tratamente. Haideţi să-l identificăm pe acest individ.", a fost mesajul postat pe un site de socializare.

„Acesta este un viitor criminal, nu numai de animale, dar va omorî copii și oamenii!!”,a mai scris o persoană.

Focar de coronavirus, în București! Ce se întâmplă cu muncitorii infectați și cu colegii lor. Video... Se schimbă tot, în privința alocațiilor! Ce decizie a luat Ludovic Orban. „Aceasta este singura soluție!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x